Torben Kure-Deleuran, ejer af Kure-D consult

Torben Kure-Deleuran, ejer af Kure-D Consult

Gudrun er opsøgende og snaksalig. For hende er det et eventyr at se, hvor hun kommer hen – hvad mødet kan indebære/give. Gudrun har et varmt menneskesyn … taler med nye mennesker, som om hun kender dem i forvejen. Hun snakker – hun taler ikke. Gudrun skaber flow, skaber kontakt ved at være den, hun er. Hun er entusiastisk med ting, hun brænder for. Hun engagerer sig meget i de ting, hun har lyst til. Hvis Gudrun brænder for noget, er hun god til at gå ind i det.

Gudrun kan lide at tale med mennesker, at være opsøgende og se, hvor hun kan komme hen – hvad dette kan indebære, give, kaste af sig. Hun er god til være ærlig og god til at være åben med, hvor hun er henne – også når hun bliver usikker. Det er nemt at vide, hvor hun er. Man behøver ikke at skulle regne ud, hvad der sker … Hun er god til at sige det.

Gudrun er et meget optimistisk menneske, og hun har en høj grad af etik. Gudrun er desuden rigtig god til at være i frontlinjen, om det er på en messe eller i en tlf.samtale. Hun er meget interesseret i at lære nyt.