Berit Elkjær

Berit Elkjær – klinisk diætist, fysioterapeut og medejer af Fredensborg Sundhedscenter – herudover erfaren foredragsholder, skribent for flere tidsskrifter samt forfatter til Æblekinder & kondisko – en forældreguide til sunde og glade børn. Politikens Forlag, 2008. (Foto: Jens Juncker-Jensen).

Gudrun Kragelund har været redaktør på min bog Æblekinder og kondisko – en forældreguide til sunde og glade børn. Igennem dette samarbejde og efterfølgende venskab har jeg lært Gudrun at kende som en meget charmerende, engageret og særdeles entusiastisk person. Lad hende blot blive grebet af et arbejde, og hun vil være en 110 procent engageret medarbejder. Gudrun er meget perfektionistisk og vedholdende, grænsende til det stædige, hvilket må være en fordel for en arbejdsplads, der ønsker opgaverne fulgt til dørs.

Gudrun er i stand til at arbejde selvstændigt, og hun har potentiale til at skabe nye muligheder og kontakter på en arbejdsplads. Hun er åben over for nyt og er i stand til at undskylde og erkende egne fejltagelser samt arbejde progressivt med udvikling af egne og andres ressourcer. Samtidig har hun en dejlig humor og en positiv og samarbejdsvillig tilgang til sine medmennesker. På den rette arbejdsplads vil hun være guld værd. Hermed mine bedste anbefalinger.

Citat fra Æblekinder & kondisko: Tak til Gudrun Kragelund for stort engagement og vinger til ord.

Berit