Torben Skjoldborg

Torben G. Skjoldborg – tidl. projektleder på Politikens Forlag og Gyldendal Forlag:

Redaktør
“Jeg har igennem flere år samarbejdet med en række forskellige redaktører, men Gudrun Kragelund er absolut den dygtigste og mest dedikerede. Hendes flair for det sproglige og hendes faglige kompetencer gør, at hun både mestrer en redigering af et manuskript og en gennemskrivning, der altid får sproget til at fremstå skarpt og præcist. Samtidig er hun en dygtig korrekturlæser, så man er altid sikret, at et redigeret manuskript både har en god struktur, er gennemarbejdet, dynamisk og grammatisk korrekt.”

Tekstforfatter
“Gudrun forstår at skabe sammenhæng, strukturere og gøre ulæselige manuskripter til små mesterværker. Men ud over det, så er hun en ildsjæl, der brænder for at få det bedste frem i teksten. Kombinerer du det med hendes sproglige overskud, er du altid sikker på at få en tekst med et højt kvalitetsniveau. Dette gælder både tekster, som Gudrun har skrevet som ghostwriter, og tekster, hun har redigeret.”

Rådgivning af forfattere
“Søger du en person, der lægger sin sjæl i jobbet. Lytter og stiller de rigtige spørgsmål for at få afklaret detaljen. Altid har gode råd til at forbedre teksten. Formår at motivere forfatteren/skribenten og kan hjælpe denne med at gøre sit projekt endnu bedre. Så er der én person pilen peger på: Gudrun Kragelund.”