Mons René Andersen – grafisk designer & illustrator

Mons René Andersen, grafisk designer & illustrator

For mig står Gudrun som den fødte netværker. Hun kan simpelthen ikke lade være. Det er en del af den, hun er, og hun får lynhurtigt skabt en kontakt dér, hvor andre slet ikke ville opdage muligheden. Det er fantastisk at lære af. Gudrun er meget ydmyg i forhold til alle de vanvittig mange ting, hun kan. Og så er hun god til at få ideer. Jeg har lagt mærke til, at hun brainstormer meget, måske uden at hun lægger mærke til det selv.

Jeg opfatter Gudrun som en, der lynhurtigt er i stand til at stille om til “hvordan løser vi det her problem?”-tilstanden. Og når hun løser problemer, er hun god til at tænke uden for rammerne. Gudrun er udfarende, opsøgende, initiativrig, og hun lader sig ikke umiddelbart spise af med et “nej”. Og står hun med en bold, dribler hun snart over hele banen. Ofte virker det, som om modstand får Gudrun til at tage en timeout, hvor hun overvejer tingene for så at vende tilbage med en ny indfaldsvinkel til tingene. Gudrun er god til at finde en praktisk løsning på et problem. Og så har jeg gang på gang oplevet, hvordan Gudrun opsøger information i sit netværk, hvis hun står i en situation, hvor hun ikke føler, hun har viden nok.

Det sidste, jeg vil skrive, er, at Gudruns integritet er noget meget smukt. Etik er meget vigtigt for hende, altså dét, at tingene foregår på en etisk måde, og at ingen bliver krænket.